12/03/2018 16:25:45 - 12/03/2018 16:25:45 - 14076 Okunma
Değerli Öğrencilerimiz,

Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi tarafından, 18 Haziran -  15 Temmuz 2018 tarihleri arasında Kazakistan'ın Türkistan şehrinde düzenlenecek olan "IV. Türk Dünyası Üniversiteli Gençler Yaz Okulu" düzenlenecektir.

Türk Dili ve Edebiyatı, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Siyasal Bilgiler ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinde okumakta olan 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik olan söz konusu yaz okuluna ait ayrıntılı bilgiler için tıklayınız.

Başvuruda bulunmak isteyen Fakültemiz, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin en geç 16/03/2018 Cuma günü mesai saati sonuna kadar Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü için: Dr. Öğr. Ü. Oğuz KAAN,  Uluslararası İlişkiler Bölümü için: Arş.Gör. Altuğ KOÇ' a isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.
IV. Türk Dünyası Üniversiteli Gençler Yaz Okulu