İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
06/06/2018 13:01:10 - 27/04/2018 10:06:37 - 25129 Okunma

Öğrencilerin Sınavlarda Dikkat Etmesi Gereken Hususlar:

 

Değerli Öğrencilerimiz,

 

  • Fakültemizin 2017-2018 Bahar Yarıyılı Örgün ve II. Öğretim Sınavları, Yönetim Kurulu Kararı ve Rektörlük Makamının olurlarıyla ortak (tek sınav) yapılacaktır.
  • OBS(Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden veya Fakültemiz resmi internet sitesi (iibf.klu.edu.tr) üzerinden bakarak sınava hangi gün, saat ve sınıflarda gireceğinizi kontrol ediniz.
  • Yoklama listesinde isminiz bulunmuyorsa o sınava girmeyiniz. (Ders kayıt işlemlerinizde hata mevcutsa yoklama listesinde isminiz yer almayacaktır. Bu gibi durumda Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine müracaat ediniz. Aksi takdirde sınavınız geçersiz sayılacaktır.)
  • Sınav kağıdındaki kimlik bilgilerinizi doldurmak için sınava gelirken yanınızda mutlaka mavi tükenmez kalem ve öğrenci kimlik kartınızı getiriniz.
  • Sınavlarda görevliler tarafından belirtilen talimatlara uyunuz.
  • Sınıflar sadece sınav saatinde gözetmenler tarafından açılacağı için; öğrencilerimize, sınav öncesinde ders çalışma amaçlı olarak yemekhane binası alt salonlar tahsis edilmiştir.
  • Alttan alınan derslerinizden kaynaklı sınav saati çakışması oluşmuşsa veya tereddüt ettiğiniz diğer durumlarda Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine bilgi almak için müracaat ediniz.

UYARI: Sınav süresince cep telefonlarını kapalı tutarak; görünmeyen bir yerde bulundurunuz. Sınava akıllı saat vb. elektronik cihazlar ile girmeyiniz. Tespit edildiği takdirde kopya işlemi başlatılacağını unutmayınız.

Kırklareli Üniversitesi Önlisans ve Lisans Sınavları Uygulama Esasları için tıklayınız.

Sınav Kuralları

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.