03/10/2018 16:31:48 - 03/10/2018 16:31:48 - 12401 Okunma

Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde hazırladığımız dergimizin 2018 Eylül sayısı (Cilt: 7 - Sayı: 3) yayınlanmıştır.

Dergimizin son sayısına (http://dergipark.gov.tr/klujfeas) adresinden ulaşabilirsiniz.

2012 yılında yayın hayatına başlayan dergimiz, sosyal bilimler alanındaki güncel tartışmaları takip eden eserleri yayınlamayı hedeflemektedir.

Dergimizin 2018 Eylül sayısı için 22 eser başvuruda bulunmuş, 14 eser editörler kurulu ve hakemler tarafından yeterli bulunarak yayına kabul edilmiştir.

Dergimizin sürekliliğini sağlamak için kalitesinden ödün vermeden okuyucu ve yazar kitlesini tutabilmenin zorluğunun bilincinde olarak büyük ümitlerle çıktığımız bu yolda desteklerini esirgemeyen üniversite rektörlüğümüze, fakülte dekanlığımıza, editörlerimize, yazarlarımıza ve hakemlik yapan araştırmacılarımıza teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.

İİBF DERGİ