16/08/2019 13:01:14 - 16/08/2019 13:01:14 - 23440 Okunma

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılları sınavları sonunda mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmış olup, öğrencilerimiz 19 Ağustos 2019 tarihinden itibaren diplomalarını Fakültemizin Öğrenci İşleri Bürosundan alabilirler.

DİPLOMA ALMAYA GELİRKEN;

1- 2018-2019 Güz Yarıyılı sonunda mezun olan öğrencilerimizden Geçici Mezuniyet Belgelerini alan öğrencilerimiz ilişik kesme işlemi yapmış olduklarından diploma almaya gelirken sadece Geçici Mezuniyet Belgelerinin aslını getireceklerdir. Geçici Mezuniyet Belgesinin aslını getirmeyen öğrencimize diploması verilmeyecektir.

2-Mezun Bilgi Sisteminde gerekli alanlar doldurulduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı öğrenci işleri bürosuna teslim edilmelidir.

****Mezun Bilgi Sistemine ilk kez giriş yaparken tüm öğrencilerimizin şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için, şifremi unuttum butonuna tıklanmalı, bilgiler  Öğrenci Bilgi Sisteminde nasıl kayıtlı ise o şekilde doldurulmalıdır. (Örneğin; Baba Adı: YAKUP, Anne Adı: AYŞE) Şifre, Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilecektir. Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı e-posta adresinizin güncel olması gerekmektedir. Aksi takdirde Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşanacaktır. Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimiz 444 40 39 (1406-1409 dahili) nolu telefonu arayarak bilgi alabilirler.

3-http://iibf.klu.edu.tr/Sayfalar/7881-ogrenci-matbu-dilekceler.klu  linkinden İlişik Kesme Formunun çıktısı alınarak doldurulmalıdır.

4-Nüfus Cüzdan fotokopisi eklenmelidir.

5-Öğrenci Kimlik Kartının öğrenci işleri bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.

***Kütüphaneye kitap borcu olan mezun öğrencilerimizin diplomaları verilmeyecektir.

diplomalar