15/04/2019 10:29:58 - 15/04/2019 10:29:58 - 24190 Okunma

Üniversitemizin 2019 Yılı Toplumsal Gelişime Katkı Planı kapsamında Fakültemiz İktisat Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından 11 Nisan Perşembe günü Huzurevi Ziyareti etkinliği düzenlendi.

Fakültemiz Arş. Gör. Dr. Gülşah Özşahin rehberliğinde gerçekleşen etkinliğe Arş. Gör. Emre Akusta’da katılarak destek verdi. Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilincini kazanmaları ve genç nesilleri yaşlılarla bir araya getirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz kendi imkânlarıyla almış oldukları hediyeleri yaşlılarımıza takdim etti. Öğrencilerimiz yaşlılarla sohbet ederek, hayat tecrübelerinden kesitler dinledi ve aralarında bir bağ kurulmuş oldu. Ziyaret sırasında oldukça duygulu anlar yaşandı. Huzurevi sakinleri ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, öğrencilerimizle tekrar bir araya gelmek istediklerini ifade ettiler.

Huzurevi Zyareti

Huzurevi Ziyareti