İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
18/04/2019 08:59:47 - 18/04/2019 08:59:47 - 32294 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Fakültemiz tarafından “Ya Sonra?” kariyer konferansı düzenlendi.

08 Nisan 2019 Pazartesi günü 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansta QNB Finansbank İnsan Kaynakları Direktörü Cenk AKINCILAR, kariyer sürecinde dikkat edilmesi gereken konulara değindi.

Düşünce ve duygunun paylaşıldığı, insan bağının kurulduğu her yerde düzen ve uyum olduğunu söyleyen AKINCILAR, iş arama sürecinde deneyimli insanlardan görüş almak kadar yeni fikirlere açık olmanın ve içgüdüleri takip etmenin gerekli olduğuna vurgu yaptı. AKINCILAR konuşmasına şu sözlerle devam etti: “İnsan ağı her zaman geniş olmalı. Bu hem yeni iş fırsatları hem de gelecek için sağlam ilişkiler oluşturmak demek. Eğitimlere, konferanslara, dost ve büyük sohbetlerine katılın. Fikirlerinizin olgunlaşması ve doğru kararlar alabilmek adına birlik olmak şart.

Finansal bir planlama yaparak iş hayatına atılmak çok önemli. Kendi parasını kazanmaya başlayan yeni mezun haklı olarak ilk aşamada bu parayı tatlı tatlı harcamaya doyamıyor. Sevdiğimiz şeyleri yapabilmek için çalışıyor ve para kazanıyoruz. Ancak yine de baştan bir plana göre ilerlemek ve para biriktirmeye çalışmak aniden ortaya çıkabilecek bir işsizlik durumunun stresini ortadan kaldırabilir ya da ileride bir hayalin gerçek olmasını sağlayabilir.”

Konferans, soru – cevap kısmının akabinde QNB Finansbank İnsan Kaynakları Direktörü Cenk AKINCILAR’a teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

KLU

Facebook Twitter Google Plus
“YA SONRA?” KONFERANSI DÜZENLENDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.