13/06/2019 12:38:46 - 13/06/2019 12:38:46 - 14004 Okunma

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği bünyesinde faaliyet göstermekte olan Hizmet İhracatçıları Birliği’nin “Firma & Uluslararası Öğrenci İşbirliği Projesi” hakkındaki yazıda;

Öğrenim gören uluslararası öğrencilerden kendi ülkelerinde iş yapan Türk ihracatçıları ile henüz öğrenci iken tanışıp önce staj statüsünde ilgili firmada pratik yapmayı ve mezuniyetini müteakip ilgili firmada gerek Türkiye’de gerekse kendi ülkesinde çalışma arzusunda olup, bu çerçevede görüşmelere katılmak isteyen uluslararası öğrencilerin http://www.hib.org.tr/mailing/hib_firma_ogrenci_projesi.html bağlantısı üzerinden “Uluslararası Öğrenci Bilgi Formu”nu doldurarak gönderebileceği ifade edilmiştir.

Duyuru yalnızca uluslararası öğrencilere yöneliktir.

“Firma & Uluslararası Öğrenci İşbirliği Projesi”

Firma ve Uluslararası Öğrenci İşbirliği Projesi