İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
19/09/2019 09:19:15 - 19/09/2019 09:19:15 - 38730 Okunma

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemizi tercih ederek Fakültemiz Bölümlerine yerleşen 1. sınıf öğrencilerimizi Üniversite yaşamıyla tanıştırarak bilgilendirmek, öğrencilerimizin Üniversite yaşamına uyum sürecini kolaylaştırmak, öğrenim görecek oldukları bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, akademik ve idari kadro ile tanışmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen kurumsal oryantasyon toplantısı 17 Eylül 2019 tarihinde 10.30-12.00 saatleri arasında 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Can DEMİRTAŞ’ın Üniversitemiz okul yönetim kadrosu, okul bünyesinde yer alan bölümler, öğrenci değişim programları, öğrencilerin kariyer planlamaları ve mesleki donanımlarını destekleyici faktörler hakkında yapmış olduğu sunumun ardından Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ramazan TİYEK, öğrencilerimize bizi tercih ettikleri için teşekkür ederek başarı dolu bir eğitim öğretim hayatı diledi. Ayrıca öğrencilerimizin okula ve çevreye uyum süreçlerini hızlandırmak için daima kendilerine destek olacaklarını ifade etti.

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer KIRMACI, uzaktan eğitim portalı ve canlı sınıf katılım politikası hakkında öğrencilerimize önemli bilgiler aktardı. Yapmış olduğu sunumda uzaktan öğretim ile alınan Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Temel Bilgi Teknolojileri ve İngilizce derslerinin ders ve sınav esaslarına değinen KIRMACI, Üniversitemiz öğrencilerine daha kaliteli bir eğitim vermek adına daima çabalayacaklarını ifade etti.

Üniversitemiz Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Zerrin MERAL, Bologna Koordinatörlüğü görevlisi Öğr. Gör. Dr. Mehmet Fatih ÇÖMLEKÇİ, Erasmus Koodinatörlüğü görevlisi Öğr. Gör. Rüveyda ÖZTÜRK BAŞOL, Farabi Koordinatörlüğü görevlisi Bilg. İşletmeni Eren ODABAŞ ile Fakültemiz Öğrenci İşleri Personeli Bilg. İşlt. Ayça ALTUN’da öğrencilerin alana ilişkin sorularını cevaplandırdı.

Öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından çekilen fotoğraflarla eğitim toplantısı sona erdi.

2019/2020 Akademik Yılı Oryantasyon Programı

Facebook Twitter Google Plus
2019-2020 AKADEMİK YILI ORYANTASYON TOPLANTISI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.