15/10/2019 13:36:31 - 15/10/2019 13:36:31 - 13519 Okunma

Kırklareli Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından afetlere dirençli bir Türkiye için toplumsal önlem alma kültürünü önceleyen zihinsel dönüşümü gerçekleştirmek ve vatandaşlarımızın afetlerde güvende kalabilmeleri için "Afetlere Hazırlık Yılı" başlatılmıştır. Afetlere Hazırlık Yılı çalışmalarında her ay bir konu olmak üzere toplamda 12 konu üzerine vurgu yapılması planlanmaktadır. Ekim ayında yürütülecek hazırlık çalışmalarının ana teması "Acil Toplanma Alanları" olarak belirlenmiştir.

Afetlere Hazırlık Yılı Çalışmaları Kapsamında ekim ayının ana teması olan Acil Toplanma Alanlarına ilişkin 22.10.2019 Salı Günü Saat 14:00'te Üniversitemiz Kayalı Kampüsü 2. Merkezi Derslik Binası 1 Nolu Konferans Salonunda öğrencilerimiz ve akademik/idari personelimiz için bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize önemle duyurulur.

Acil Toplanma Alanları