İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
25/10/2019 09:53:03 - 25/10/2019 09:53:03 - 17461 Okunma

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılları sonunda mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmıştır. 

2018/2019 Eğitim Öğretim Yılı Yaz dönemi ve yaz tek ders dönemi sonrasında mezun olan öğrencileirmizin ise geçici mezuniyet belgeleri hazırlanmıştır. 

ÖĞRENCİLERİMİZ DİPLOMA VE GEÇİCİ MEZUNİYET BELGELERİNİ ALMAYA GELİRKEN;

1-Daha önce geçici mezuniyet belgesini alan öğrencilerimiz ilişik kesme işlemi yapmış olduğundan diploma almaya gelirken sadece geçici mezuniyet belgesinin aslını getirecektir. Geçici mezuniyet belgesinin aslını getirmeyen öğrencilerimize diploma verilmeyecektir.

2-Mezun Bilgi Sisteminde gerekli alanlar doldurulduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı öğrenci işleri bürosuna teslim edilmelidir.

****Mezun Bilgi Sistemine ilk kez giriş yaparken tüm öğrencilerimizin şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için, şifremi unuttum butonuna tıklanmalı, bilgiler Öğrenci Bilgi Sisteminde nasıl kayıtlı ise o şekilde doldurulmalıdır. (Örneğin; Baba Adı: YAKUP, Anne Adı: AYŞE) Şifre, Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilecektir. Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı e-posta adresinizin güncel olması gerekmektedir. Aksi takdirde Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşanacaktır. Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimiz 444 40 39 (1406-1409 dahili) nolu telefonu arayarak bilgi alabilirler.

3-http://iibf.klu.edu.tr/Sayfalar/7881-ogrenci-matbu-dilekceler.klu  linkinden İlişik Kesme Formunun çıktısı alınarak doldurulmalıdır.

4-Nüfus cüzdan fotokopisi eklenmelidir.

5-Öğrenci kimlik kartının öğrenci işleri bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir. 

***Kütüphaneye kitap borcu olan mezun öğrencilerimizin diplomaları verilmeyecektir.                

Mezuniyet

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.