22/06/2020 10:48:32 - 08/02/2021 10:48:32 - 9929 Okunma

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavları 29 Haziran-05 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Yönetmelik gereği, yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde edenlerden yarıyıl sonu sınavında (FF,FD) harf notunu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilerimize, başarısız olduğu her bir ders için herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav hakkı verilmektedir.

DD ya da DC harf notu alıp koşullu başarılı olan öğrencilerimizin bütünleme sınavına girebilmeleri için aşağıda yer alan dilekçe örneğini doldurarak ve imzalayarak en geç 26 Haziran 2020 Cuma günü saat 16.00'ya kadar e-posta yoluyla iibf@klu.edu.tr adresine ulaştırmaları gerekmektedir. Dilekçe ekinde nüfus cüzdan örneğinin de bulunması zorunludur. Yarıyıl/yılsonu ve/veya varsa bütünleme sınavına girmeyen öğrenci ilgili dersten başarısız sayılır.

Sınava katılacak tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Bütünleme Sınavı Başvuru Dilekçesi

Bütünleme Sınavları