İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
08/11/2016 12:26:44 - 08/11/2016 12:26:44 - 14015 Okunma

Üniversitemizin mevcut durumunu daha iyi analiz edebilmek amacıyla, kurumsal memnuniyet durumunun saptanmasına yönelik anket hazırlanmıştır. Üniversitemizin değerlendirilmesi noktasında vereceğiniz katkılardan dolayı teşekkür eder ve anket bilgilerinin bu amaç dışında kullanılmayacağını taahhüt ederiz.

Not: Hem personellerimiz hem de öğrencilerimiz için hazırlanan anketlere sadece üniversite kampüsleri içinden erişim sağlanmaktadır. Anketler tüm cihazlar (masaüstü ve dizüstü bil., akıllı telefonlar, vb.) üzerinden doldurulabilmektedir.

Öğrenciler için

Öğrencilerimizin anketi doldurabilmesi için üniversite kampüslerinde sunulan KLU_OGRENCI kablosuz internet ağını ya da kablolu internet ağını kullanmaları gerekmektedir. Eğer bu ağlardan birini kullanıyorsanız, öğrenci anketine erişmek için tıklayınız.

KLU_OGRENCI kablosuz ağını kullanmayan öğrencilerimiz Kablosuz İnternet Bağlantı Rehberi üzerinden gerekli ayarlamaları yaparak ankete katılabilirler.

Öğrencilerimiz için hazırlanan anket 25 Kasım 2016 tarihine kadar erişime açık olacaktır.

Akademik ve İdari Personeller için

Akademik ve İdari personellerimizin anketi doldurabilmesi için üniversite kampüslerinde sunulan KLU_PERSONEL kablosuz internet ağını ya da kablolu internet ağını kullanmaları gerekmektedir. Eğer bu ağlardan birini kullanıyorsanız, personel anketine erişmek için tıklayınız.

KLU_PERSONEL kablosuz ağını kullanmayan personellerimiz Kablosuz İnternet Bağlantı Rehberi üzerinden gerekli ayarlamaları yaparak ankete katılabilirler.

Personellerimiz için hazırlanan anket 18 Kasım 2016 tarihine kadar erişime açık olacaktır.

 

Ünivertsitemizi Değerlendiriyoruz anket

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.