15/05/2017 10:12:25 - 15/05/2017 10:12:25 - 8312 Okunma

"Dış Politika Analizi ve Uluslararası Sistem Faktörü" Konulu Konferans (Prof. Dr. Faruk Sönmezoğlu) Gerçekleştirildi

Türkiye'de uluslararası ilişkiler alanında çalışmaları ve eserleri ile bir duayen olan ve bölümümüz hocaları arasında da öğrencileri bulunan Prof. Dr. Faruk Sönmezoğlu, Uluslararası İlişkiler Kulübü ve üniversitemiz Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin işbirliği ile organizasyonu gerçekleştirilen bir konferans vermiştir. Uluslararası İlişkiler Kulübü Başkanı Ayşenur Sarısünbül ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Neziha MUSAOĞLU'nun konuşmaları ardından kürsüye davet edilen Prof. Dr. Faruk Sönmezoğlu Dış Politika ve Uluslararası Sistem Faktörü üzerine bir konuşma yapmış ve konuşmanın ardından soru-cevap kısmı ile konferans sona ermiştir.

Konferans