26/05/2017 11:00:27 - 26/05/2017 11:00:27 - 13688 Okunma

05 Mayıs 2017 tarihinde Hürriyet Gazetesinde ve 06 Mayıs 2017 tarihinde Resmi Gazetede Yayımlanan öğretim üyesi ilanındaki Yardımcı Doçent kadrosuna başvuruda bulunup, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre Öndeğerlendirme Komisyonu tarafından yapılan inceleme sonuçları:

BAŞVURU YAPAN ADAY

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI

NİTELİKLER

ÖNDEĞERLENDİRME KOMİSYONU KARARI

Dr. Ömer Faruk GÜLEÇ

İşletme

Muhasebe ve Finansman

Muhasebe ve Finasman alanında doktora mezunu olmak ve muhasebe performansı, kâr yönetimi ve sermaye yapısı alanlarında çalışmaları bulunmak.

Yabancı Dil Sınavına Girebilir.

Dr. Berna DÖMBEKÇİ ÖZÇELİK

İşletme

Muhasebe ve Finansman

Yabancı Dil Sınavına Giremez. (Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri’nin 9. maddesinin 3. Fıkrası)