07/07/2017 10:45:08 - 07/07/2017 10:45:08 - 19727 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

Fakültemiz 2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi Final Sınavı mezunu öğrencilerimizin geçici mezuniyet belgeleri hazırlanmıştır.

Fakültemiz 2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavı sonrasında mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz, 28 Temmuz 2017 tarihinden itibaren Geçici Mezuniyet Belgelerini Öğrenci İşleri Bürosundan alabilirler. (Not: 19-21 Temmuz tarihleri arasında sistem üzerinden mezuniyet işlemi gerçekleştirilecek olup; bu tarihten sonra e-devlet üzerinden mezuniyet belgesi alınabilecektir.)

MEZUNİYET BELGESİNİ ALMAYA GELİRKEN;

1. Mezun Bilgi Sisteminden bilgileri doldurduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı,
  2. Nüfus Cüzdan Fotokopisi,
  3. Öğrenci Kimlik Kartının Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.

• Kütüphaneye kitap borcu olan mezun adayı öğrencilerimiz, kitap borcunu ödemeden mezuniyet belgesini alamaz.
  • Fakültemiz programlarından mezun olacak öğrencilerimizin, geçici mezuniyet belgelerini almaya gelirken http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/kariyer/ adresine girerek gerekli bilgileri doldurmaları ve çıktısını Öğrenci İşleri bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Sisteme girişte şifre almak için, şifremi unuttum butonuna tıklayıp bilgiler doldurulmalı Cilt No bölümü Öğrenci Bilgi Sisteminde nasıl kayıtlı ise o şekilde girilmeli. Buna rağmen sorun yaşanırsa Bilgi için 444 40 39 (1406-1409 dahili) nolu telefondan bilgi alınabilir.
Geçici mezuniyet