İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
22/09/2017 10:47:51 - 22/09/2017 09:00:45 - 18966 Okunma

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 20  Eylül 2017 Çarşamba günü Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Akademik Kurul Toplantısında geçtiğimiz 2016-2017 Akademik Yılının analizi yapıldı; gelecekte hayata geçirilecek projelerin yol haritası çizildi.

Akademik ve idari personelimizin katılımıyla yapılan toplantının açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ yaptı. İlk olarak Fakültemizin mevcut durumuyla ilgili bilgiler paylaşan Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ; 2017-2018 akademik döneminde fakülteye 354’ü örgün, 193’u ise ikinci öğretim olmak üzere toplam 547 yeni öğrencinin katıldığını belirtti. Yeni öğrencilerle birlikte; 1468’i örgün, 1282’si de ikinci öğretim olmak üzere toplam 2750 öğrencinin eğitim gördüğünü söyleyen Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ, göreve gelmesinden bu yana Fakültemiz bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgileri, bölüm sayıları,mezun öğrenci sayıları, akademik ve idari personel sayıları ve Fakültemizin bilimsel/akademik dergisi hakkındaki güncel bilgileri aktardıktan sonra konuşmasına şöyle devam etti:

"Fakültemizin, tercih edilen, istenen, saygı duyulan ve topluma yön veren bir bilim kurumu olabilmesi için hepinizin desteği ve fedakarlığı büyük önem taşımaktadır."

“Elbette ki geldiğimiz durum, yolculuğumuzun bir parçasıdır” diyerek konuşmasına devam eden Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ; “Hala atmamız gereken birçok adım olduğunun farkındayız. Fakültemizin gelişiminin devam etmesi için hep birlikte çalışmaya devam etmeliyiz. Fakültemizin, tercih edilen, istenen, saygı duyulan ve topluma yön veren bir bilim kurumu olabilmesi için hepinizin desteği ve fedakarlığı büyük önem taşımaktadır. Çünkü bu hedefi ancak birlikte çalışarak, takım ruhu içinde ve el birliği ile gerçekleştirebiliriz.

Fakültemizin kurumsal kimliğinin oluşturulması adına tüm çalışanlarımızın düşüncelerinin paylaşıldığı bir modeli esas aldığımızı ve bundan sonra da alacağımızı belirtmek isterim. Bu süreçte uyumlu çalışmaları, gayretleri ve emekleri için başta dekan yardımcılarım Yrd. Doç. Dr. Esin Cumhur YALÇIN ve Yrd. Doç. Dr. Oğuz BAŞOL’a, fakülte sekreterimiz Kenan SEZEN’e ve bölüm başkanlarımıza, tüm idari personelimize huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Onların desteği ve gayretleri olmadan içinde bulunduğumuz noktaya gelmemiz mümkün olmazdı. Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 akademik yılının, öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, sevgi ve içtenlikle hepinizi selamlıyorum” dedi.

Dekanımızın konuşmasından sonra Fakültemiz bölüm başkanları, 2016-2017 akademik yılında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında sunumlar yaptı. Ardından akademik görevde yükselen öğretim elemanlarına plaket takdim edildi. Fakültemize yeni katılan personellerimize ve spor danışmanlarına da teşekkür belgeleri verildi.

2016-2017 Yılı Akademik Kurul Toplantısında alınan kararların uygulaması hakkında bilgi verildikten sonra, Akademik Kurul Toplantısı öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.  

 

 
Akademik Kurul Toplantısı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.