19/12/2017 11:30:20 - 19/12/2017 11:30:20 - 15921 Okunma

01 Aralık 2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı internet sitesinde ilan edilen Üniversitemiz Hukuk Fakültesine alınacak Araştırma Görevlisi kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca giriş sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Sınavlar, zaruri sebeplerden dolayı ilan metninde belirtilen tarihte yapılamayacak olup, 21/12/2017 tarihinde saat 11.00’de Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde yapılacaktır.

Hukuk Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Adres:

B Blok  Kat: 3 Kayalı Kampüsü Merkez /KIRKLARELİ