İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
04/01/2018 15:32:47 - 04/01/2018 15:32:47 - 24355 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

Fakültemiz 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Final Sınavı sonrasında mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz, 05 Şubat 2018 tarihinden itibaren Geçici Mezuniyet Belgelerini Öğrenci İşleri Bürosundan alabilirler. (Not: 17-19 Ocak tarihleri arasında sistem üzerinden mezuniyet işlemi gerçekleştirilecek olup; bu tarihten sonra e-devlet üzerinden mezuniyet belgesi alınabilecektir.)

MEZUNİYET BELGESİNİ ALMAYA GELİRKEN;

  1. Mezun Bilgi Sisteminden bilgileri doldurduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı, 
  2. http://iibf.klu.edu.tr/Sayfalar/7881-ogrenci-matbu-dilekceler.klu  linkinden İlişik Kesme Formunun çıktısı alınarak doldurulmalı ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığına imzalatıldıktan sonra Öğrenci İşleri Bürosuna başvurulmalıdır. Kütüphaneye kitap borcu olan mezun öğrencilerin geçici mezuniyet belgeleri verilmeyecektir.
  3. Nüfus Cüzdan Fotokopisi,
  4. Öğrenci Kimlik Kartının Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.                                

  • Fakültemiz programlarından mezun olacak öğrencilerimizin, geçici mezuniyet belgelerini almaya gelirken http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/kariyer/ adresine girerek gerekli bilgileri doldurmaları ve çıktısını Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. 
  • Mezun Bilgi Sistemine ilk kez giriş yaparken tüm öğrencilerimizin şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için, şifremi unuttum butonuna tıklanmalı, bilgiler  Öğrenci Bilgi Sisteminde nasıl kayıtlı ise o şekilde doldurulmalıdır. (Örneğin; Baba Adı:YAKUP, Anne Adı:AYŞE)            Şifre, Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan e-mail adresinize gönderilecektir. Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı e-mail adresinizin güncel olması gerekmektedir aksi takdirde Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşanacaktır.
  •  Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin 444 40 39 (1406-1409 dahili) nolu telefon ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.
Geçici Mezuniyet Belgesi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.