04/06/2018 12:38:28 - 04/06/2018 12:38:28 - 31251 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

Final sınavı sonuçları ilan edilen derslerin DC ve DD notlarını yükseltmek için, bütünleme sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin aşağıda bulunan dilekçe örneğini doldurup, imzalayarak 05/06/2018 Salı günü saat 13:30'a kadar şahsen veya e-posta yoluyla Fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir. (E-posta yoluyla yapılan başvurularda;  başvuru dilekçesi ve öğrenci kimlik kartının ya da onaylı öğrenci belgesinin tarama/ fotoğrafı eklenerek başvuru yapılır.  Fakültemiz Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) kayıtlı olan e-posta adresi haricinde farklı bir e-posta adresinden yapılan tüm başvurular kesinlikle dikkate alınmayacaktır)

Dilekçelerin asıllarını bütünleme sınavına geldiğinizde Öğrenci İşlerine teslim etmeniz gerekmektedir.

İmzası olmayan, öğrenci kimliği ve başvuru formu eklenmeyen dilekçeler işleme alınmayacaktır.

E-posta: iibf@klu.edu.tr

Başvuru formu için tıklayınız.

Örnek başvuru dilekçesi

Bütünleme Sınavları (DC ve DD Harf Notu)