Daha iyi bir gelecek için daha iyi bir eğitim.
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

Geçici Mezuniyet Belgesi Hakkında (Tek Ders Sınavı Mezunları İçin)

19/02/2018 14:39:42 - 19/02/2018 14:39:42 - 464 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

Fakültemiz 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Tek Ders Sınavı sonrasında mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz, 26 Şubat 2018 tarihinden itibaren Geçici Mezuniyet Belgelerini Öğrenci İşleri Bürosundan alabilirler.

MEZUNİYET BELGESİNİ ALMAYA GELİRKEN;

1. Mezun Bilgi Sisteminden bilgileri doldurduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı,
  2. http://iibf.klu.edu.tr/Sayfalar/7881-ogrenci-matbu-dilekceler.klu  linkinden İlişik Kesme Formunun çıktısı alınarak doldurulmalı ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığına imzalatıldıktan sonra Öğrenci İşleri Bürosuna başvurulmalıdır. Kütüphaneye kitap borcu olan mezun öğrencilerin geçici mezuniyet belgeleri verilmeyecektir.
  3. Nüfus Cüzdan Fotokopisi,
  4. Öğrenci Kimlik Kartının Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.

• Fakültemiz programlarından mezun olacak öğrencilerimizin, geçici mezuniyet belgelerini almaya gelirken http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/kariyer/ adresine girerek gerekli bilgileri doldurmaları ve çıktısını Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Mezun Bilgi Sistemine ilk kez giriş yaparken tüm öğrencilerimizin şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için, şifremi unuttum butonuna tıklanmalı, bilgiler  Öğrenci Bilgi Sisteminde nasıl kayıtlı ise o şekilde doldurulmalıdır. (Örneğin; Baba Adı:YAKUP, Anne Adı:AYŞE)            Şifre, Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan e-mail adresinize gönderilecektir. Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı e-mail adresinizin güncel olması gerekmektedir aksi takdirde Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşanacaktır.
  •  Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin 444 40 39 (1406-1409 dahili) nolu telefon ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.
Tek Ders Mezun

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.