Daha iyi bir gelecek için daha iyi bir eğitim.
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

Mezuniyet İşlemleri

04/01/2018 12:45:26 - 28/06/2018 12:45:26 - 1889 Okunma

MEZUNİYET BELGESİ ALMAYA GELİRKEN;

1. Mezun Bilgi Sisteminden bilgileri doldurduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı, (Yabancı uyruklu öğrencimizseniz ayrıca Türkiye Mezunları Bilgi Formunu doldurarak çıktısını teslim etmelisiniz.)
  2. http://iibf.klu.edu.tr/Sayfalar/7881-ogrenci-matbu-dilekceler.klu  linkinden İlişik Kesme Formunun çıktısı alınarak doldurulmalı ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığına imzalatıldıktan sonra Öğrenci İşleri Bürosuna başvurulmalıdır. Kütüphaneye kitap borcu olan mezun öğrencilerin geçici mezuniyet belgeleri verilmeyecektir.
  3. Nüfus Cüzdan Fotokopisi,
  4. Öğrenci Kimlik Kartının Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.
  5. TÖMER C1 Dil Düzeyi Sertifika Fotokopisi (Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin)

• Fakültemiz programlarından mezun olacak öğrencilerimizin, geçici mezuniyet belgelerini almaya gelirken http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/kariyer/ adresine girerek gerekli bilgileri doldurmaları ve çıktısını Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Mezun Bilgi Sistemine ilk kez giriş yaparken tüm öğrencilerimizin şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için, şifremi unuttum butonuna tıklanmalı, bilgiler  Öğrenci Bilgi Sisteminde nasıl kayıtlı ise o şekilde doldurulmalıdır. (Örneğin; Baba Adı:YAKUP, Anne Adı:AYŞE)            Şifre, Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan e-mail adresinize gönderilecektir. Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı e-mail adresinizin güncel olması gerekmektedir aksi takdirde Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşanacaktır.
  •  Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin 444 40 39 (1406-1409 dahili) nolu telefon ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

DİPLOMA ALMAYA GELİRKEN: (Diploma Hazırlanma Süresi Tamamlandıktan Sonra)

1. Öğrenci İşleri Birimimizle iletişim kurarak diplomanın hazır olup olmadığı hakkında iibf@klu.edu.tr adresinden e-posta yoluyla iletişim kurunuz.
  2. Mezun öğrencilerimiz diplomalarını almaya gelirken geçici mezuniyet belgelerini daha önce almışlarsa; yukarıdaki işlemleri yapmadan, şahsen veya noter onaylı vekaletnameyle gelen kişilerin geçici mezuniyet belgesinin aslını teslim etmeleri şartı ile diplomalarını alabileceklerdir.Aksi takdirde diploma teslim edilmeyecektir. Geçici mezuniyet belgesinin kayıp edilmesi durumunda yüksek tirajlı bir gazeteye (Türkiye genelinde dağıtımı olan gazeteler: Sabah gazetesi, Milliyet gazetesi vb.) kayıp ilanı verilmesi gerekmektedir, ilanın bulunduğu gazetenin Öğrenci İşleri Bürosuna getirilmesi durumunda diploma teslim edilecektir.
  3. Mezun öğrencilerimiz diplomalarını almaya gelirken geçici mezuniyet belgelerini daha önce almamışlarsa; yukarıdaki işlemleri şahsen şahsen veya noter onaylı vekaletnameyle gelen kişilerin tamamlamaları gerekmektedir.
Mezuniyet İşlemleri

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.