26/02/2019 12:43:00 - 27/02/2019 12:43:00 - 1057 Okunma

2018-2019 Akademik Yılı Güz Yarıyılı final sınavı sonrasında mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz, 26 Şubat 2019 tarihinden itibaren Geçici Mezuniyet Belgelerini Fakültemizin Öğrenci İşleri Bürosundan alabilir. Öğrencilerimiz diledikleri takdirde e-devlet üzerinden de mezuniyet belgelerini alabileceklerdir.

MEZUNİYET BELGESİNİ ALMAYA GELİRKEN;

1-Mezun Bilgi Sisteminde gerekli alanlar doldurulduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı öğrenci işleri bürosuna teslim edilmelidir.

****Mezun Bilgi Sistemine ilk kez giriş yaparken tüm öğrencilerimizin şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için, şifremi unuttum butonuna tıklanmalı, bilgiler  Öğrenci Bilgi Sisteminde nasıl kayıtlı ise o şekilde doldurulmalıdır. (Örneğin; Baba Adı: YAKUP, Anne Adı: AYŞE) Şifre, Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilecektir. Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı e-posta adresinizin güncel olması gerekmektedir. Aksi takdirde Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşanacaktır. Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimiz 444 40 39 (1406-1409 dahili) nolu telefonu arayarak bilgi alabilirler.

2-http://iibf.klu.edu.tr/Sayfalar/7881-ogrenci-matbu-dilekceler.klu  linkinden İlişik Kesme Formunun çıktısı alınarak doldurulmalıdır.

3-Nüfus Cüzdan fotokopisi eklenmelidir.

4-Öğrenci Kimlik Kartının öğrenci işleri bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.

***Kütüphaneye kitap borcu olan mezun öğrencilerimizin geçici mezuniyet belgeleri verilmeyecektir.

mezuniyet belgesi

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.