Misyon, Vizyon ve Değerler

Misyonumuz: Üniversiteler, öğrenciler, hükümetler, işletmeler, mezunlar ve yerel topluluklarla ortaklık kurarak iyi bir eğitim sunmak, bilgiyi iletmek ve yaymak. Vizyonumuz: Mezunlarımızın ve araştırmalarımızın yüksek kalitesi ve etkisinin yanı sıra, ülkemize ve bölgemize yaptığımız katkılarla bilinen ve saygı duyulan bir fakülte olmak. Değerlerimiz:  1)  Evrensellik: Fakültemiz hizmetlerin üretilmesinde sunumunda evrensel normlara uygun hareket eder. 2) Bilimsellik: Fakültemiz kaliteli ve yüksek etkiye sahip bilimsel hizmetler yürütür. 3) Toplumsal Sorumluluk: Fakültemiz toplumsal sorumluluğun bilinci ile yükseköğretim hizmetlerini yürütür. 4) Etik Değerlere Bağlılık: Fakültemiz hizmet süreçlerinde etik değerlere bağlıdır. 5) Yeniliçilik: Fakültemiz yenilikçi bakış açısını derinleştirerek ve bilgi alışverişini artırarak toplumsal faydaya katkıda bulunur. 6) Çevre Bilinci: Fakültemiz sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği konularına hassasiyetle yaklaşan çevre dostu bir yaklaşım benimser. 7) Güven: Fakültemiz eğitim, araştırma ve diğer hizmetlerin planlanması, yürütülmesi ve raporlanması dahil tüm süreçlerde paydaşları ile saygı ve güven ortamında çalışır. 8) Öğrenci Odaklılık: Fakültemiz öğrencilerimizin verimliliğini artıran, kişisel gelişimlerini tamamlayan öğrenci odaklı öğrenme-öğretme süreçlerini benimser. 9) Katılımcılık: Fakültemiz, idari ve akademik süreçlerde paydaşların görüş ve önerilerini dikkate alarak yönetişim sürecini yönetir.

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü