14/06/2019 09:48:52 - 14/06/2019 09:48:52 - 22083 Okunma

17.06.2019-21.06.2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavları dersliklere göre düzenlenmiştir.

Yönetmelik gereği, yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde edenlerden yarıyıl sonu sınavında (FF, FD) harf notlarını alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilere, başarısız olduğu her bir ders için herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav hakkı verilmektedir.

DD ya da DC harf notu alıp koşullu başarılı olan öğrencilerin bütünleme sınavlarına girebilmeleri için Öğrenci İşleri Bürosuna başvuru yapmaları gerekmektedir. Bütünleme Sınavına başvuruda bulunmak isteyen koşullu başarılı DD ya da DC notu olan öğrencilerin dilekçelerini şahsen ya da e-posta yoluyla (iibf@klu.edu.tr/) en geç 14 Haziran 2019 Cuma günü saat 12.30'a kadar imzalı olarak Öğrenci İşleri Bürosuna ulaştırmaları gerekmektedir. Yarıyıl/yılsonu ve/veya varsa bütünleme sınavına girmeyen öğrenci ilgili dersten başarısız sayılır. (Dilekçenin aslı 5 gün içinde teslim edilecektir.)

Sınava katılacak tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Bütünleme Sınavı Başvuru Formu

İşletme Bölümü Bütünleme Sınav Programı