10/09/2019 10:44:45 - 12/09/2019 10:44:45 - 20380 Okunma

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Fakültemiz Bölümlerine yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin değerlendirme sonuçlarına aşağıda verilen linkler üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Başvuru belgeleri eksik olan adayların başvuruları işleme alınmamış olup, başvurusu kabul edilen öğrencilerin kesin kayıtları 12-13 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacaktır. Adaylar bu tarihlerde kesin kayıt için gerekli olan belgeleri eksiksiz olarak Fakültemizin öğrenci işleri bürosuna teslim edeceklerdir. Vakıf Üniversitelerinden geçiş yapacak öğrencilerimiz katkı payı ücreti ödemek zorundadırlar.

İlgililere ilanen duyurulur.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Online Başvuru Dilekçesi. (Başvuru Sisteminden çıktı alınacaktır.)

Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı ve ders içerikleri. (Onaylı ve ıslak imzalı)

- Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (transkript) aslı veya onaylı fotokopisi.

- Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgeleri.

- İkinci öğretim programlarından örgün öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunacak öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibarıyla ilk %10’a girdiklerine dair belge.

- Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge.

- Kayıt dondurma yazısı (kayıt donduran öğrenciler için)

- Yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair yeni tarihli öğrenci belgesi.

- Nüfus cüzdan fotokopisi.

- Adayın daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapmadığına dair belge.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

İktisat Bölümü