28/12/2016 12:01:15 - 28/12/2016 12:01:15 - 9861 Okunma

Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisinin 2016 yılı Haziran sayısı yayınlanmıştır.

Dergimizin son sayısına (http://iibfdergi.klu.edu.tr/Sayfalar/6857-cilt-5---sayi-1.klu) adresinden ulaşabilirsiniz.

2012 yılında yayın hayatına başlayan dergimiz, Sosyal Bilimler alanındaki güncel tartışmaları takip eden eserleri yayınlamayı hedeflemiştir.

Dergimizin 2016 Haziran sayısı için 9 eser başvuruda bulunmuş ve 7 eser bilim kurulu tarafından yeterli bulunarak yayına kabul edilmiştir.

Dergimizin sürekliliğini sağlamak için kalitesinden ödün vermeden okuyucu ve yazar kitlesini tutabilmenin zorluğunun bilincinde olarak büyük ümitlerle çıktığımız bu yolda desteklerini esirgemeyen üniversite rektörlüğümüze, editörlerimize, yazarlarımıza ve hakemlik yapan araştırmacılarımıza teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.

İİBF Dergi