14/07/2017 14:58:10 - 14/07/2017 14:58:10 - 16300 Okunma

Kariyer Merkezi'mizin İşbirliği ile Ücretsiz Yaz Dönemi Eğitimleri Başlıyor

Üniversitemizin de paydaş olarak yer aldığı Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetleri Verilmesine Yönelik Teknik Destek Projesi (TrakyaKAriyer) kapsamında öğrenci ve mezunlarımızın istihdam becerilerini arttırmak için Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’mizin işbirliği ile “Yaz Dönemi Boyunca” teknik ve soft beceri eğitimleri düzenlenecektir.

Bu kapsamda öğrenci ve mezunlarımıza verilecek bütün eğitimler ücretsiz olacaktır. Verilecek eğitimler arasında logo, proje döngüsü eğitimi, KOSGEB girişimcilik, adobe photoshop, adobe illustrator, autocad 2d ve 3d, dijital pazarlama ve sosyal medya eğitimleri yer alıyor.

Eğitimlerin tarihleri, süreleri, kontenjanları gibi detaylar www.trakyakariyer.org web sitesinde yayınlanmıştır. İsteyen öğrenci ve mezunlarımız www.trakyakariyer.org web sitesine üye olarak eğitimlerden ücretsiz bir şekilde faydalanabileceklerdir.

Eğitimlerle ilgili detaylı bilgiyi 0530 412 81 13 numaralı telefondan alabilirsiniz.

Verilecek eğitimlere dair taslak program için tıklayınız…

Kariyer Merkezi Teknik Beceri Eğitimleri