23/08/2017 10:51:33 - 23/08/2017 10:51:33 - 19218 Okunma

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları-programları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve 2016 yılında kabul edilen Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvurular, ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda profesör kadrosu için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığınayardımcı doçent kadroları için ise ilgili Birimlere şahsen yapılacak olup, posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulunca ve/veya Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir.

Profesör kadrosu başvurusunda istenen evraklar (6 takım dosya halinde hazırlanacaktır.)

1-   Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Akademik Personel Şube Müdürlüğü Formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-      Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-      Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-      Doçentlik belgesi fotokopisi,

5-      Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-      Özgeçmiş ve yayın listesi (Başlıca araştırma eseri belirtilecek),

7-      Yayınlarını kapsayan dosya,

8-      Yayınlarını içerir CD,

9-      Üç (3) adet fotoğraf,

10-  Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği Aday Etkinlik-Puanlama Tablosunun doldurulması gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım dosya halinde hazırlanacaktır.)

2-   Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-   Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-   Yabancı dil belgesi,

5-   Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-   Özgeçmiş ve yayın listesi

7-   Yayınlarını kapsayan dosya,

8-    Yayınlarını içerir CD,

9-    Üç (3) adet fotoğraf,

10- Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği Aday Etkinlik-Puanlama Tablosunun doldurulması gerekmektedir.

NOT: Aday Etkinlik-Puanlama Tablosuna Buradaki Linkten Ulaşılabilmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 08 Eylül 2017

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI/ PROGRAM

PROF.

YRD. DOÇ.

NİTELİKLER

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Ekonometri

İstatistik

1

İstatistik ABD doktora mezunu olmak ve bulanık zaman serileri konusunda çalışmaları bulunmak.

Uluslararası İlişkiler

1

Asya-Pasifik, Kıbrıs ve Türk siyasal hayatı konularında çalışma yapmış olmak.

Öğretim Üyesi alımı