İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
12/01/2018 17:34:20 - 12/01/2018 17:34:20 - 21947 Okunma

Öğrencilerin Sınavlarda Dikkat Etmesi Gereken Hususlar:

 

Değerli Öğrencilerimiz,

 

  • OBS(Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden derse kayıtlı olduğunuz öğretim türüne(örgün / II.öğretim) bakarak sınava hangi öğretim türünden gireceğinizi kontrol ediniz.
  • Sınavlara, derse kayıtlı olduğunuz öğretim türünde(örgün / II.öğretim) giriniz. Yoklama listesinde isminiz bulunmuyorsa o sınava girmeyiniz. Aksi takdirde sınavınız geçersiz sayılacaktır.
  • Sınav kağıdındaki kimlik bilgilerinizi doldurmak için sınava gelirken yanınızda mutlaka mavi tükenmez kalem ve öğrenci kimlik kartınızı getiriniz.
  • Sınıflar sadece sınav saatinde gözetmenler tarafından açılacağı için; öğrencilerimize, sınav öncesinde ders çalışma amaçlı olarak yemekhane binası alt salonlar tahsis edilmiştir.
  • Alttan alınan derslerinizden kaynaklı sınav saati çakışması oluşmuşsa veya tereddüt ettiğiniz diğer durumlarda Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine bilgi almak için başvurunuz.

UYARI: Sınav süresince cep telefonlarını kapalı tutarak; görünmeyen bir yerde bulundurunuz. Sınava akıllı saat vb. elektronik cihazlar ile girmeyiniz. Tespit edildiği takdirde kopya işlemi başlatılacağını unutmayınız.

Kırklareli Üniversitesi Önlisans ve Lisans Sınavları Uygulama Esasları için tıklayınız.

Sınav Kural

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.