İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
04/01/2018 13:27:19 - 07/06/2022 13:27:19 - 40416 Okunma
  • Diplomanızı almaya gelmeden önce diplomanızın hazır olup olmadığı hakkında bilgi alınız. (Fakültemiz öğrenci işleri bürosundan veya iibf@klu.edu.tr adresinden e-posta yoluyla iletişime geçerek.)

  • Mezun öğrencilerimiz, Geçici Mezuniyet Belgelesinin Aslını daha önce almışlarsa; diploma almaya geldiklerinde geçici mezuniyet belgesinin aslını teslim etmeleri şartı ile diplomalarını alabileceklerdir. Aksi takdirde diploma teslim edilmeyecektir.

  • Geçici mezuniyet belgesinin kayıp edilmesi durumunda yüksek tirajlı bir gazeteye (Türkiye genelinde dağıtımı olan gazeteler: Sabah gazetesi, Milliyet gazetesi vb.) kayıp ilanı verilmesi gerekmektedir, İlanın bulunduğu gazetenin Öğrenci İşleri Bürosuna getirilmesi durumunda diploma teslim edilecektir.

  • Mezun öğrencilerimiz diplomalarını, şahsen veya noter onaylı vekaletname ile vekil ettikleri kişiler aracılığı ile alabileceklerdir.

 

Diploma Almak için İstenen Evraklar:

  1. Mezun Bilgi Formunun çıktısı (özgeçmiş çıktısı). 
    • ​​Mezun Bilgi Sistemine ilk kez giriş yaparken tüm öğrencilerimizin şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için, şifremi unuttum butonuna tıklanmalı, bilgiler  Öğrenci Bilgi Sisteminde nasıl kayıtlı ise o şekilde doldurulmalıdır. (Örneğin;Baba Adı:YAKUP, Anne Adı:AYŞE) Şifre, Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan e-mail adresinize gönderilecektir. Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı e-mail adresinizin güncel olması gerekmektedir aksi takdirde Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşanacaktır.
    •  Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin 444 40 39 (1406-1409 dahili) nolu telefon ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.
  2. İlişik Kesme Formunun çıktısı. (Kütüphaneye kitap borcu olan mezun öğrencilerimiz kitap borcunu ödemeleri şartı ile diplomalarını alabileceklerdir.) 
  3. Nüfus Cüzdan Fotokopisi.
  4. Öğrenci Kimlik Kartı.
  5. Türkiye Mezunları Bilgi Formunun çıktısı (Sadece yabancı uyruklu öğrenciler için)
  6. TÖMER C1 Dil Düzeyi Sertifika Fotokopisi (Sadece yabancı uyruklu öğrenciler için)                             
Mezuniyet Diploma

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.