İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
30/12/2021 15:17:35 - 31/12/2021 15:17:35 - 1454 Okunma

  03-16 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak olan Fakültemiz 2021-2022 Akademik yılı güz yarıyılı final sınav takvimi ve sınav salonları aşağıdaki gibidir.

  1. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü için tıklayınız.

  2. İktisat Bölümü için tıklayınız.

  3. İşletme Bölümü için tıklayınız.

  4. Maliye Bölümü için tıklayınız.

  5. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü için tıklayınız.

  6. Uluslararası İlişkileri Bölümü için tıklayınız.

 

  Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

  • Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden derse kayıtlı olduğunuz öğretim türüne (örgün/II.öğretim) bakarak sınava hangi öğretim türünden gireceğinizi kontrol ediniz.
  • Sınavlara, derse kayıtlı olduğunuz öğretim türünde (örgün/II.öğretim) giriniz. Yoklama listesinde isminiz bulunmuyorsa o sınava girmeyiniz. Aksi takdirde sınavınız geçersiz sayılacaktır.
  • Sınav kağıdındaki kimlik bilgilerinizi doldurmak için sınava gelirken yanınızda mutlaka mavi tükenmez kalem ve öğrenci kimlik kartınızı getiriniz.
  • Sınıflar sadece sınav saatinde gözetmenler tarafından açılacağı için; sınav öncesinde ders çalışma amaçlı olarak kütüphane salonlarını kullanınız.
  • Alttan alınan derslerinizden kaynaklı sınav saati çakışması oluşmuşsa veya tereddüt ettiğiniz diğer durumlarda Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi ile iletişime geçiniz.
  • Sınav süresince cep telefonlarını kapalı tutarak; görünmeyen bir yerde bulundurunuz. Sınava akıllı saat vb. elektronik cihazlar ile girmeyiniz. Tespit edildiği takdirde kopya işlemi başlatılacağını unutmayınız.

 

Sınav 2021-2022 Güz Yarıyılı Final Sınavı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.