21/02/2022 17:55:40 - 21/02/2022 17:55:40 - 340 Okunma

Kırgızistan-Türkiye "Manas" Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü tarafından, 28 Nisan 2022 tarihinde “Covid-19 Pandemisinin Sosyal ve Ekonomik Etkileri” başlıklı uluslararası XII. öğrenci konferansı düzenlenmektedir. Konferans, genel oturumlu toplantılar (çevrimiçi/çevrimdışı) şeklinde organize edilmiştir.

Konferansa katılmak isteyen öğrencilerin, aşağıdaki konularla ilgili çalışmalarının tam metnini, 11 Nisan 2022 tarihine kadar Kırgızistan-Türkiye "Manas" Üniversitesi, Cengiz AYTMATOV Kampüsü’ndeki (Cal, 720038, Bişkek), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binası 402 nolu odaya getirmeleri veya studconf@manas.edu.kg eposta adresine göndermeleri gerekmektedir. Bildiriler Türkçe, Kırgızca, Rusça ve İngilizce dillerinden birinde hazırlanmalıdır. Bildiriler bilim kurulu tarafından değerlendirilecek ve yalnızca kabul edilen bildirilerin sunumu yapılacaktır.

Konferans Konuları:

• Yatırım Politikası ve Ekonomik Büyüme
  • Ticaret Politikası ve Ekonomik Büyüme
  • Ekoloji ve Ekonomik Büyüme

İletişim telefonu: +996 (312) 492763, +996 779 327811 (Whatsapp)

Dr. Raziya Abdiyeva, Dr. Damira Baigonushova

Katılımcı kayıtları 28 Nisan 2022 tarihinde saat 9:30'da başlayacaktır (Kırgızistan saati ile) .

Bildiri formatı:

Bildiri metni Times New Roman yazı tipinde, 12 punto, 1,5 aralık, iki yana hizalı, bütün kenar boşlukları 2 cm olmalıdır. Ana başlığın altında yazar(lar)ın ad ve soyad(lar)ı, iletişim bilgileri (telefon numarası, eposta), üniversite, fakülte ve bölüm bilgileri belirtilmelidir. Bildiri, özet (en fazla 7 cümle) ve anahtar kelimeler (en fazla 5 adet) içermelidir. Tam metin, kaynakça dahil 10 sayfayı geçmemelidir. Sunum için 15 dakikalık bir süre verilecektir. Konuşmacıların sunum için materyalleri hazır olmalıdır.

Konferans Konuları:

• Yatırım Politikası ve Ekonomik Büyüme
  • Ticaret Politikası ve Ekonomik Büyüme
  • Ekoloji ve Ekonomik Büyüme

İletişim telefonu: +996 (312) 492763, +996 779 327811 (Whatsapp)

Dr. Raziya Abdiyeva, Dr. Damira Baigonushova

Bildiri formatı: