18/01/2023 09:50:27 - 18/01/2023 09:46:21 - 903 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği'nin Sınav Esasları ve Düzenine İlişkin, 23'üncü maddesi'nin 6'ıncı fıkrası: "...Yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde edenlerden yarıyıl sonu sınavında FF, FD harf notu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilere başarısız olduğu her bir ders için herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav hakkı verilir. DD, DC harf notu alan öğrenciler de dilekçe ile talep etmeleri halinde bütünleme sınavına girebilir."

DD, DC harf notu alıp bütünleme sınavına katılmak isteyen öğrencilerin, 20 Ocak 2023 Cuma gününe kadar dilekçe ile talep etmeleri gerekmektedir.

Bütünleme DD-DC Dilekçesi için tıklayınız.

sınav bütünleme DD-DC sınavı