06/12/2022 09:03:34 - 07/12/2022 09:03:34 - 128 Okunma

Mezun Kürsüsü Aralık 2022 etkinlikleri kapsamında, Uluslararası İlişkiler Programı 2018 mezunu Yunus Emre BAY, 5 Aralık 2022 tarihinde çevrimiçi etkinlikte ağırlandı.

"Marinex Lojistics LLC İthalat Lojistik Operasyon Sorumlusu" olarak çalışan mezunumuz, hem öğrenciliği esnasında kendisini geliştirmek için katıldığı Erasmus öğrenci değişimi programı tecrübelerini hem de mezuniyet sonrası kariyerine dair tecrübelerini aktardı. Özellikle yabancı dil ve ofis programları bilgisinin özel sektördeki önemine dikkat çeken mezunumuz kendi tecrübelerinden yola çıkarak mezuniyet sonrası iş arama süreçlerinde izlenecek adımlara dair öğrencilerimize tavsiyeler verdi. Ayrıca mezunumuz halihazırda çalıştığı firmada iş imkanlarını değerlendirmek isteyen öğrencilere kapılarının açık olduğunu belirtti.

Öğrencilerimizle iş süreçleri, öğrencilik süresindeki fırsatlar, iş hayatında karşılaştığı örnek vakalar ile ilgili tecrübelerini paylaşan BAY'a, Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Emir YAZICI teşekkür ederek iş hayatında başarı dileklerinde bulundu.

aralık 2022 mezun kürsüsü

Mezun Kürsüsü Aralık 2022