10/04/2023 12:20:32 - 10/04/2023 12:20:32 - 286 Okunma

Bu sene 8 Nisan – 7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Business Case Challenge, Türkiye’nin birbirinden değerli üniversitelerinden seçkin öğrencilere “yaşayarak öğrenme” fırsatı sunuyor. İş dünyasının farklı alanlarında deneyim kazanmak isteyen katılımcılarının vakalar çözerek belirli etaplardan geçip simülasyon şeklinde gerçekleştirilecek büyük final sonucunda birbirinden çeşitli ödüller alacağı Business Case Challenge, onları kariyer yolculuklarında daha tecrübeli hale getirmeyi hedefleyen bir vaka analizi yarışmasıdır.

Business Case Challenge; bir yandan birbirinden farklı ve güzel ödüller için yarışırken bir yandan da farklı sektörleri tanımak, iş dünyasını deneyimleyerek gerçek ya da gerçeğe uygun koşullarda nasıl doğru kararlar alınacağını öğrenmek, şirket yetkililerinin yapacakları toplu geri dönüşler sayesinde kariyerlerini bu sektörde oluşturmak ve tecrübe kazanarak CV’lerini güçlendirmek isteyen yarışmacılara kendilerini ölçme fırsatı sunacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

vaka analizi iş dünyası simülasyonu yarışma boğaziçi üniversitesi

Vaka Analizi ve İş Dünyası Simülasyonu Yarışması