01/08/2023 08:55:46 - 01/08/2023 08:55:46 - 351 Okunma

Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak aday öğrencilerin Üniversitemizi tercih edip-etmeme durumuna bakılmaksızın tüm aday öğrencilerin bilinçli ve gerçekçi bir tercih yapmaları için bölümler bazında alanında uzman öğretim elemanları ile öğrencileri buluşturacak bir program hazırladık.

Programın temel amacı öğrencilerin aldıkları puanlara göre değil, sahip oldukları ilgi ve yetenekler ile bölümlerin gerektirdiği ilgi ve yetenekleri buluşturan bilinçli bir tercih için destek sunmaktır.

Bu kapsamda, 28 Temmuz 2023 Cuma saat 14.00 ile 16.00 arasında MS Teams ortamında çevrimiçi olarak aday öğrencilere destek olmak amacıyla "Tercih Danışmanlığı Destek Programı" yapıldı.

2023 tercih danışmanlık

Fakültemiz Aday Öğrencilere Tercih Danışmanlığı Derstek Programı Yapıldı