25/12/2023 14:16:15 - 25/12/2023 14:16:15 - 192 Okunma

Kırklareli Üniversitesi, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde, Mezun Kürsüsü etkinliği kapsamında, Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından 19 Aralık 2023 tarihinde Derecelendirme Kuruluşlarında Kariyer başlıklı söyleşi gerçekleştirilmiştir.

JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. Müşteri İlişkileri ve İş Geliştirme departmanında çalışan Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 2016 yılı mezunlarından Burak YILMAZ, öğrenciler ve öğretim üyeleri ile bir araya geldi. Moderatörlüğünü Doç. Dr. Oğuz KAAN'ın üstlendiği programda mezunumuz; derecelendirme kuruluşları ve bankalarda kariyer imkânı, mülakat tecrübeleri ve meslekteki ilk deneyimleri hakkında paylaşımlarda bulunmuştur. Öğrencilerin ve akademik personelin soru ve cevaplarının ardından program sonlandırılmıştır.

aralık 2023 mezun kürsüsü

Derecelendirme Kuruluşlarında Kariyer