25/01/2024 15:29:44 - 25/01/2024 15:29:44 - 207 Okunma

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminden itibaren Kayalı Yerleşkesi Yemekhanelerinde Üniversitemiz tarafından çölyak hastaları için glutensiz yemek hizmeti verilmeye başlanacaktır. Bu hizmetten yararlanmak isteyen öğrencilerimizin ve personelimizin çölyak hastası olduğuna ilişkin doktor raporu ile 07 Şubat 2024 Çarşamba günü mesai saati sonuna kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna başvurması gerekmektedir.

Glutensiz yemek hizmetinden faydalanmak isteyen öğrencilerimizin ve personelimizin yemek yiyecekleri günler için bir önceki haftanın en geç Cuma günü saat 17:00’a kadar rapor.al sisteminden rezervasyon yapması gerekmekte olup glutensiz yemeğin fiyatı kişinin normal menüye ödediği ücret ile aynı olacaktır. Rezervasyon yapmayanlar glutensiz yemek hizmetinden yararlanamayacaktır.

Tüm personelimize ve öğrencilerimize önemle duyurulur.

glütensiz yemek hizmeti

Glütensiz Yemek Hizmeti