13/02/2024 09:59:39 - 13/02/2024 09:59:39 - 661 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği’nin Tek ders sınavına ilişkin, 25 inci maddesi'nin ilgili fıkraları:

(14) Mezuniyeti için devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için sorumlu olduğu tüm derslerinin GANO’sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gereklerini yerine getirmiş öğrenciler; bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla, öğrenimi süresince tek ders sınav hakkını bir kez kullanabilir. Tek ders sınavı notunun değerlendirmeye alınabilmesi için en az CC olması gereklidir. Bu öğrenciler sınava girecekleri yarıyılın öğrenci katkı payı/öğrenim ücretini öderler. Sınav günü akademik takvimde belirtilir.

(15) Tek ders sınavında alınan not ham başarı notu sayılır ve harf notuna çevrilir. Başarısızlık halinde, ders sonraki yarıyılda/yılda tekrarlanır.

(16) Uygulamalı olan derslerle ilgili tek ders sınavlarının yapılma esasları, ilgili yönetim kurulu tarafından belirlenir.

• 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz dönemi tek ders sınavı, 23 Şubat 2024 Cuma günü yapılacaktır.

• Tek ders sınav dilekçesinin, 21 Şubat 2024 Çarşamba gününe kadar Fakültemiz iibf@klu.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

• Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ.

tek ders